måndag 23 mars 2009

Norrköping, Enköping och Stockholm.

Vi har fått mer roliga tips. Det tycker vi är jättekul!

Det första är Cello´s hundcafé.
Cello´s ligger på Eriksgatan 14-16 i Enköping.

Det andra är 2be4you.
2be4you ligger på Albrektsvägen 77 i Norrköping (På Ljuratorget).

Har du varit på någon av dem så hör gärna av dig.

På den trevliga bloggen Hundisthlm kan ni läsa om när de var på Kafé Kruthuset. Det ligger på Djurgården i Stockholm. Gå in här och se hur det såg ut när hundisthlm testar Kruthuset. Det verkar som de gav stället tassen upp.

Vi vill ha mer roliga tips och gärna bilder om ni har.
Kram M.

5 kommentarer:

  1. underbar sida!!!!!

    bertil följer jämt med oss överallt och på sommaren är det ju ok med alla uteserveringar men annars är ju det oftast ett big no no!

    bra initiativ!

    kram Linda och Bertil
    kram Linda och Bertil

    SvaraRadera
  2. Kanonbra initiativ den här bloggen är! bra för oss hundägare som känner att det är lite meninslöst att gå ut i solen och lämna hundarna hemma.

    SvaraRadera
  3. Hej,
    jag har ett tips om ett hundvänligt café. Det ligger i Uppsala, i S:t Pers gallerian och det heter Chagall. Jätte mysigt ställe! Tjejen som äger stället har en chi, så jag antar att hon vet hur svårt det är att hitta ett hundvänligt café nära en...

    Hälsningar Fiona

    SvaraRadera
  4. hej, jag är en hundägare i Enköping som precis hittat den här bloggen, kanonbra! Cellos hade tidigare sina lokaler i ett smutsigt industriområde, inte så lockande att promenera dit med hunden med andra ord.. nu däremot har de flyttat så de ligger mitt i stan, har fräscha och öppna lokaler, träningsrum och bra priser. Helt klart ett bra alternativ! :)

    SvaraRadera